Tervetuloa Blogimaailmaani!

Hei kaikille lukijoille ja tervetuloa lukemaan blogiani! Blogin kirjoittaminen on minulle aivan uusi juttu ja aluksi ajatus omasta blogista tuntui olevan oman mukavuusalueeni ulkopuolella. Mutta ehkäpä nyt olen päässyt omalla fitness–taipaleellani siihen pisteeseen, että haluan jakaa omia kokemuksiani ja tarinaani muille aiheesta kiinnostuneille – samalla toivottavasti tarjoten sinne ruudun toiselle puolelle jotain uutta tietoa, herättää ajatuksia, motivaatiota ja inspiraatiota, joita voi sitten hyödyntää matkalla kohti omia tavoitteitaan.

Mutta ehkä ensiksi pieni esittely itsestäni…

Olen 22-vuotias women’s physique kilpailija, ja treenaan parhaillani kohti kisadebyyttiäni huhtikuun 2015 Fitness Classic kisoihin. Opiskelen treenaamisen ohella diplomi-insinööriksi, joten aivotkin myös varmasti pääsevät hikoilemaan.

Olen aina ollut se urheilullinen lapsi ja urheilutaustaa löytyy monista lajeista, mitkä ovat varmasti kehittäneet hyvän pohjan lihaksille ennen kuntosalitreenauksen aloittamista. Kuntosalitreeniin jäin koukkuun heti, vaikka aluksi olikin pieniä vaikeuksia. Yksilölaji ja yksin treenaaminen on ehdottomasti minulle se oikea ratkaisu, sillä vaadin täydellisen keskittymisen tekemiseeni ja haluan myös ottaa itse vastuun suorituksen epäonnistumisista, jotta pystyn kehittämään itseäni parhaalla mahdollisella tavalla.

Aloitin kisavalmennuksessa Team Solanan riveissä 4/2014 eli aika tasan 10 kuukautta sitten – mikä on kehonrakennusta ja fitnestä ajatellen todella lyhyt aika. Olen muuttunut niin fyysiseltä ulkomuodoltani kuin myös ajatusmaailmaltani hätkähdyttävän paljon tämän kuluneen vuoden aikana. Muistan kun kävin ensimmäistä kertaa tapaamassa valmentajaani Sami Maaniemeä viime huhtikuussa ja kerroin haluavani vuoden päästä kilpailla women’s physique sarjassa. Sami sanoi minulle suoraan että tässä tulee kyllä olemaan työmaata ja siihen tavoitteeseen pääseminen sen hetkisellä kropallani tarkoittaa sitä ettei mikään prosessissa saisi mennä pieleen.

IMG_7865

No, mitä ilmeisimmin ei ainakaan pahasti mennyt metsään, koska lavalle noustaan huhtikuussa! Toisaalta olen vähän sellainen, että kun jotain päätän tosissani tehdä, niin sen myös teen – oli mikä oli – annan kaikkeni ja vielä 10% enemmän. Voi siis sanoa, että olen luonteeltani erittäin kunnianhimoinen ja kilpailuhenkinen – mutta kukapa ei tässä lajissa olisi. Kilpailemisessa kyse ei ole ”elämäntavasta” vaan raskaasta työstä ja omistautumisesta. Omat muutokseni 10 kuukauden aikana eivät todellakaan ole olleet mikään helppo prosessi. Käytännössä ja rehellisesti sanottuna olen joutunut luopumaan kaikesta muusta. Kaikki aika menee treenaamiseen, syömiseen ja ruuanlaittoon. Mutta tämä valinta ei ole päivääkään kaduttanut. Kovasta duunista seuraa kovat tulokset ja mikä olisi palkitsevampaa kuin ylittää itsensä ja saada onnistumisen tunteita.

Tätä ei tehdä vain silloin kun huvittaa vaan myös silloin kun ei huvita.

3 vastausta artikkeliin ”Tervetuloa Blogimaailmaani!”

  • Ihan loistavaa duunia! Parhaita tuloksia 10kk mitä on mua tullu vastaan! Oot ehdoton ennakkosuosikki. Voimia loppurutistukseen ^_^

    • Kiitos Jonna, tällainen palaute saa aina hymyilemään! Kova keskittyminen päällä loppuun asti niin eiköhän tästäkin hyvä tule!

  • Toi sun muutokses on kyl ihan tajuton Meri!! Kovaa duunia oot joutunu painamaan, mutta sen näkee kyllä et työtä on tehty enemmän ko paljon!! Go girl ;) <3

Kommentointi on suljettu.